Ster Projects B.V.

Kundig in het oplossen  van milieu – en civieltechnische vraagstukken

Ervaren in projectbegeleiding / projectmanagement

Gespecialiseerd in grondafzet, hergebruik en grondstromencoördinatie

Gecertificeerd met de juiste certificaten voor genoemde activiteiten

Een gedreven team

Wie zijn wij

Wij van Ster Projects begeleiden en werken mee aan complexe milieuvraagstukken. Wij voeren werkzaamheden uit conform BRL SIKB 7000, protocol 7001/7004.

Tevens zijn wij uw projectadviseur op maat. Door ons team van specialisten, de kennis, ervaring én de juiste papieren, bieden wij u de totaaloplossing voor ieder project.

Wij streven ernaar dit door middel van transparantie, vertrouwen en samenwerken zo optimaal mogelijk uit te voeren. Dit alles om te zorgen voor ons belangrijkste doel, een tevreden opdrachtgever.

de uitdaging bij elk project

Met het juiste doel voor ogen verliezen wij het welzijn van mens, flora en fauna niet uit het oog. Dat is onze uitdaging bij elk project. Door de constructieve werkwijze ontvangen we brede waardering wat vaak weer leidt tot duurzame relaties op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Wat nemen wij u uit handen?

De diensten die wij aanbieden zijn breed. Zowel op het gebied van bodemsanering als projectmanagement kunnen wij u van dienst zijn. Door de jarenlange ervaring en opgedane specialistische kennis gaan wij niets uit de weg.

Omdat geen project hetzelfde is kunnen onze opdrachtgevers rekenen op maatwerk.

 

werken onder onze certificaten

Om ons streven naar de hoogste kwaliteit, het beste voor het milieu en de veiligheid te borgen, zien wij de toegevoegde waarde in de certificering van verschillende disciplines.

Ster Projects stelt zijn certificaten ter beschikking, hiermee dragen wij het risico van de werkzaamheden zodat opdrachtgevers zelf niet gecertificeerd hoeven te zijn.

Opdrachtgevers kunnen daarom op ons bouwen als betrouwbare partner met specialistische kennis van zaken.

Scroll naar boven