Het team

Het team van Ster Projects heeft jarenlange ervaring op het gebied van grond- weg en waterbouwprojecten. Het is de afgelopen jaren zeer nauw betrokken geweest bij de veranderingen die in de infra-bouwsector hebben plaatsgevonden. Denk hierbij aan de veranderingen in het aanbestedingsbeleid, milieubewustzijn en kostenbesparing. Doordat de markt al enige jaren onder grote druk staat en er veel is veranderd op het gebied van projectgunning en -realisatie, heeft het team van Ster Projects zich gespecialiseerd in projectadvies op maat waarbij de kracht ligt in het meedenken met de opdrachtgever. Door onze kennis en ervaring denken wij praktijk- en oplossingsgericht. Persoonlijk contact staat daarbij centraal. Maak daarom kennis met onze mensen.   

Ralph Vermeulen

Commercieel manager

Mijn naam is Ralph Vermeulen en ben geboren in 1977. Ik woon met mijn twee kinderen en partner in Werkendam.
“Carpe Diem” is mijn lijfspreuk. Het liefst met mooi zonnig weer en hoge temperaturen.

Door een ongeval in 2007 zit ik sindsdien in een rolstoel. Ondanks dat er best wat ongemakjes aan kleven, geeft het je ook andere inzichten die je zeker niet minder maken.

Voor mij is het belangrijk dat mensen gelijkwaardig met elkaar omgaan. Mensen die zichzelf iets te serieus nemen kan ik niets mee.

Als mensen elkaar iets gunnen op basis van vertrouwen kun je ver komen. Dit is iets wat ik dan ook niet opgeef.

Sinds de oprichting in 2014 ben ik betrokken bij Ster Projects. Binnen het jonge en dynamische bedrijf doe ik verschillende dingen;

  • Financiën
  • Commercie op het gebied van hergebruik van grondstromen
  • Relatiebeheer

Bart van der Pijl

Projectleider milieu

Bart van der Pijl, projectleider milieu, 

Als adviseur- en projectleider milieu ben ik, Bart van der Pijl, bij Ster Projects B.V. dagelijks betrokken bij verschillende milieuvraagstukken waarbij bodemverontreiniging en duurzame efficiënte oplossingen centraal staan.

In 2013 ben ik in aanraking gekomen met de ‘’bodemwereld’’ waar ik momenteel nog steeds werkzaam in ben. Door de jaren heen kan ik wel stellen dat mijn passie voor deze baan is blijven groeien. Met name bodemverontreinigingen, certificeringen en gedrag van stoffen in de bodem vind ik reuze interessant.

Vanaf maart 2016 ben ik betrokken bij het bedrijf Ster Projects B.V. Door de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld als een milieukundige met zeer brede kennis. Dit is (denk ik) mede te danken aan mijn nieuwsgierigheid en leidde soms tot grote irritatie bij collega’s.

Nederland staat erom bekend dat zij (vaak) strenge wet- en regelgeving hanteren, zo ook in de milieuwereld. Binnen deze kaders van strenge wet- en regelgeving voorzien wij onze opdrachtgevers van een kundig en specialistisch advies op maat.

Het is de uitdaging om complexe vraagstukken te voorzien van oplossingsgerichte adviezen en richten wij ons op kansen en behoeften van de stakeholders.

De ervaring leert dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als de bodem waarop wij leven. Op ‘’papier’’ klopt het altijd, maar in de praktijk is elke situatie anders. Wetende dat elke projectlocatie zijn eigen kenmerken heeft, vergt dit specialistische kennis en ervaring van deskundigen.

Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk en geniet ik ervan om tot mooie projecten te komen, hierbij word ik bijgestaan door enthousiaste collega’s.

John Heijstek

Civieltechnische zaken

Ik ben John Heijstek, geboren in 1980, woonachtig in Werkendam en in het gelukkige bezit van een dochter en een zoon.

Ooit begonnen als vakantiewerker bij een plaatselijke aannemer, daar blijven ‘hangen’ en in 2003 een eigen bedrijfje begonnen, gericht op de wegenbouw.

Na 8 jaar een straatmaker bedrijfje te hebben gerund en met de wetenschap dat er Arbo-technisch veel geëist zou gaan worden in onze branche, ben ik mijzelf meer gaan toeleggen op de projectensturing en -begeleiding. Zodoende heb ik veel kennis opgedaan bij verschillende grote aannemers, bedrijven en projecten.

Een kleine greep uit de verschillende opdrachtgevers en projecten waar ik aan heb mogen meewerken zijn de volgende;

  • Aannemingsmaatschappij van Gelder B.V.
  • BAM Infra
  • Groot grondverzetproject ‘Spoorzone Delft’
  • Verbouwing spoorlijn ‘Hoekse Lijn’
  • etc.

Per 1 februari 2021 ben ik betrokken bij ons bedrijf, Ster Projects.

We zijn met name gespecialiseerd in het uitvoeren van saneringen en milieukundige begeleiding. Ook is hergebruik van grondstromen een item waar met de opdrachtgever over nagedacht kan worden.

Met de hierboven genoemde activiteiten en kennis, hoop ik mijn bijdrage te kunnen en te gaan leveren op het gebied van de complete projectenbegeleiding/ sturing in de breedste zin van het woord.

Sophie Vermeulen

Algemeen medewerker

Mijn naam is Sophie Vermeulen, ik studeer Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Binnen Ster Projects breng ik de theorie die ik gedurende mijn studie leer graag in de praktijk. Mijn taken bij Ster Projects zijn gevarieerd en voornamelijk ondersteunend, zo houd ik me onder andere bezig met de website. Ik zie de werkzaamheden als een leerproces en vind het leuk om ervaring op te doen. 

Naast mijn diverse algemene werkzaamheden bij Ster Projects, ben ik de trotse projectleider van Climate Cubics Co2ntrol. 

Scroll naar boven